Flytter endelig ut (Villa Husmor)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Flytter endelig ut

Da flytter man ut og det skal bli godt. Bye bye arbeidsplass og bye bye venner. Nå skal det bli deilig å slappe av og kose seg. 
Endelig er ferien i gang. Nå er bilen pakket, turen er startet og det er så utrolig godt. Tro det eller ei nå går turen til Sverige og Ullared. 

 
 

Det skal bli så sykt digg med lang helg på Ullared hotellet sammen med min forlovede. Tirsdag har vi vært sammen i 6år. Og det er da vi sjekker inn på hotellet.
Skal bli utrolig godt å legge vekk daglige tanker og bare nyte lang "helgen" på tur. Gjett om det skal shoppes. Nå kjøpte vi hus i desember så har ganske mye plass vi kan fylle opp litt eller rettere sagt mange plasser vi mangler ting og møbler. Det finnes så mye tøft på Ullared. Mye innen interiør og klær. Mye eg ikke har sett andre plasser. 

  

Rart å tenke på at det er allerede er 2år siden vi var med på Ullared innspillingen. Det var litt av en opplevelse kan man si. Da var vi en vennegjeng på tur. Var en utrolig gøy opplevelse å være med på den innspillingen. 

Har du smakt Harry's Ullared sin burger? Får vann i munnen bare ved tanken. For ikke å snakke om aioli dem tilbyr der. Ops nå sikler eg visst. Det er bare himmelsk god mat. Og det er bare rett over veien fra hotellet. 

Gleder meg som en unge til i morgen natt. Da går turen inn mot Sverige og fantastiske Ullared. I natt skal vi overnatte hos min mor som skal passe "ungen" vår. Gruer meg til og reise fra min bestevenn og sjarmør. Skulle gjerne tatt henne med, men siden det er så mye smitte i Sverige så lar eg henne bli i Norge. Smittefaren fra Sverige nå er stor. Og hundene må sitte 1 uke i karantene fra Sverige til Norge. Dette pga en stor og ny sykdom i Sverige. Sykdommen er ikke farlig om den smittes blant hundene, men den er også smittsom for oss mennesker og da blir den farlig og dødelig. 

Har du vært på Ullared før?  

#Ullared #ferie #søndag #sykdom #hund • 16.07.2017 kl.22:37
  nei, haha men har så lyst til å dra dit :D
  16.07.2017 kl.22:44
  Jannicke Elnæs: Det er fantastisk plass :D Er 3. gangen eg er der :)
  Du har noe å se frem til :D
  16.07.2017 kl.23:14
  Heldiggris! Riktig god tur :)
  16.07.2017 kl.23:39
  liksomfruen: Hehe ;) Takk for det :) Skal virkelig kose meg :D Gleder meg som en unge :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta