Lykken kommer som aldri før (Villa Husmor)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Lykken kommer som aldri før

I dag har det skjedd noe rart. Og uvirkelig. Men vi får ta det fra begynnelsen. 

 

På 90-tallet flyttet min bestemor fra Måsøy og kjøpte seg ett lite hus i min barndomskommune. Men for omtrent 5år siden ble min bestemor for gammel til og bo i dette lille søte huset sitt. Dermed havnet hun på ett omsorgstun. Hun bor der enda. Huset har blitt solgt 3 ganger nå siden den tid. Og eg hadde aldri trodd at eg skulle få se huset igjen. Selv om det bare er en liten kjøretur så er det noe med å se innvendig. 

Men i dag ble dagen. Etter 5år så får eg endelig se huset innvendig. Og minnene kommer raskt tilbake med en gang eg kommer inn i gangen. Det er like før tårene triller. Det er så mye som er forandret. Ikke bare med huset, men med meg også. Ikke bare har eg blitt eldre, men nå eier eg også hus. Samtidig som far som pleide å trakke der sammen med meg er borte. 

Men synet som møtte meg gjorde meg rørt. Det gjorde godt å se at min andre barndomsheim er og blir tatt så godt vare på. Det er gjort så mye bra der. Eg kan se huset nesten når eg ønsker. Det er nemlig en kompis av meg som har kjøpt det nå. Han og fruen hans. Har ikke ord for hvor godt det føles. 

Dette ble en god start på ferien. Og i natt drar vi til Ullared. Vi setter igjen vår lille skjønnhet hos "mormor" og drar. Blir godt å komme vekk fra både arbeid, bedriften min og oppussingen. Vi skal prøve å bare fokusere bare på oss. 

 

Har dere opplevd noe liknende?

#interiør #familie #hus #oppussing #minner #ferie  • 17.07.2017 kl.22:06
  Så kjekt (:
  18.07.2017 kl.20:25
  Lilli: Ja det er veldig gøy. Så nå skal vi hjelpe dem med å frakte ett stuebord fra Ikea. Og dem får gave fra oss ??  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta