Kiloene skal bort (Villa Husmor)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Kiloene skal bort

Endelig har eg krøpet til korset og bedt om hjelp. Det var hardt, men nå er det gjort. 

 


Denne sommeren har gitt meg flere muligheter og ikkje minst drømmer som eg har drømt om i 11år. Kroppen min skal ikkje få stoppe meg fra det. For at eg kan få den hjelpen eg har søkt om så kan eg maks ha en BMI på 32. Og eg ligger på 32.9. Eg har spurt min kjære om hjelp til og klare det. I mitt tillfelle er det snakk om 3kg, men om eg klara å komme enda lengre ned så er det ingenting som er bedre. 

Dette er ett mål eg ønsker å nå på kort tid. Nettopp fordi eg står på venteliste. Så dette må vi klare sammen. Og sambo har sagt at han vil gjerne hjelpe meg. Saken er den at eg har byttet ut mye av godisen med frukt. Skal ikkje legge all skylden over på min sambo nå. Men når vi handler så er det alltid ett spørsmål om vi har noe å drikke hjemme. Og da tenker han på dem stygge 1,5L man finner i hyllene. Ja eg tenker på brusen. Brusen er den største faren min. Er litt for glad i den. Når eg er på jobb så har eg lyst på vann, men ikkje hjemme. Så nå håper eg at vi kan klare å holde oss i sjakk. Hvertfall slik at eg kommer ned i ønsket vekt. 

Lårene min er eg fornøyd med, men magen og brystene kan gjerne minkes. Selv om at det skal sies at det er brystene som utgjør den største vekta mi. Har jo fått mange kommentarer fra gutter om brystene mine. "Har du silikon i dem"? Svaret mitt er nei dette er faktiske mine naturlige. Beklager mitt usminka tryne btw. 

Om eg klarer å endre det stygge kostholdet mitt så er det ingenting som er bedre. I morgen starter hver dagen igjen. Og heldigvis så har eg en fysisk jobb. Samtidig har eg arvet en spinning sykkel som eg faktisk bare må ta i bruk. Den står i kjelleren klar til bruk, men den trappa ned er tung. Eg må bare ta meg selv i knakken og klare det. Har muligens (noe usikkert) 16 uker på meg. Det er det ventetiden er på for behandling. 

Skal ikkje si at eg er fornøyd med kroppen min slik den er nå, men eg har den siste tiden faktisk godtatt den. Samtidig så setter den stopper for meg uansett hvor eg går og hva eg ønsker. 
Slik ønsker ikkje eg at det skal være. 

 

Har du gjort en forandring ved deg selv? 
Har du troen på at eg klarer det? 

 

 

#fitness #sommer #ferie #hverdag #slanking • 06.08.2017 kl.23:23
  Dette klarer du vettu:)
  07.08.2017 kl.15:51
  Tine Bjerke: TAkk :) Må bare klare det når den 11årige drømmen kan gå i oppfyllelse :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta