Møtte veggen - kommer sterkere tilbake (Villa Husmor) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Møtte veggen - kommer sterkere tilbake

Var så godt i gang. Alt klaffet slik det skulle. Det man trodde var så vanskelig, var så enkelt. Klærna vokste eller var det eg som krympa. Eg gikk inn 25cm på 1 måned.  

Slik føles det nå. Du trodde du var slankere, men..... 

Get fit couple with big men and thin woman

 

Plutselig skulle det snu totalt om over natten. Ingen endringer i kost eller aktivetet, men likevel la eg på meg 7-8kg over natten. Tårene stod i øynene mine. Og eg som trodde eg hadde nådd målet. Det har vært en tung periode nå den siste tiden, men eg har bestemt meg. Eg skal tilbake der eg var. Uansett hva. Eg må tilbake. Eg kjenner det på hele kroppen at det gjorde godt å være lettere. 

Det mest komiske oppi det hele er at svigermor spurte om eg hadde gått ned i vekt... Jau takk eg fant nettopp ut at eg hadde gått opp x antall kilo. 

Nå føler eg meg ekkel. Og alt føles mye tyngre. Men man må bare prøve. Minuset mitt er at eg har sykt angst for treningsstudio. Men kan godt hende eg må gjøre mitt beste å trosse den angsten og dra på treningsstudio. Får tenke litt til nyåret. Nå skal eg prøve å fokusere på å kose meg med familie og venner i julen. 

 

 

 

 

 


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta