Lykke kan kjøpes (Villa Husmor) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Lykke kan kjøpes

Ingenting er som å bestille lykke og få det rett på posten. Bare gå på posten og hente en boks med lykke. 
Hvem trodde det var mulig? 

 

 

Det er ingenting som er deiligere og hyggeligere enn å kose seg med god krim på tven eller på appen, ett godt varmt pledd og strikkepinnene i hendene. Når det da snør ute og du ser på gradestokken at den kryper langt under null. Ja da er det bare å strikke for livet - slik at du får deg ett plagg mot kulden. 

Dette er ikke ett sponset innlegg for den som trodde det. Dette er skrevet av helt fri vilje. Jeg blir kalt strikkemaskinen av venner og familie. Litt komisk egentlig. Men eg har vell arvet begge bestemødrene mine. Nå venter eg bare på at dette garnet skal bli til 3 gensere. En egenkomponert, så Tåkegenseren og Sørlandsgenseren. 

  Tåkegenseren er strikket i Alpaca og i den sammenheng lett og varm. Digger fargene på denne genseren. Så gleder meg til den er ferdig og kan ta på meg og gå ut i kulden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sørlandsgenseren er også strikket i Alpaca og blir lett og deilig å ha på i kulden.
Men denne har en røffere utførelse med tanke på design. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du en strikker og ser frem til mørke kvelder med fyr i peisen, juleprogram og stearinlys? Det er det beste med denne årstiden synes eg. Selv om eg selv er ett sommer menneske. Og i den forstand misliker snø og kulde. 

 


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta